Tillbaka till verkligheten

Nu är arbetet med Stockholm Furniture Fair 2013 äntligen över. Vad ovant det känns att ha fritid igen.. I flera veckor har det verkligen varit full fart dygnet runt. Jag har varit projektledare för en utställning på möbelmässan där vår klass ställde ut ett antal exponeringsmöbler. Hur mycket jobb som helst men oj så mycket positiv respons vi har fått! Jättekul!

Skönt att vara hemma igen och att hinna ta tag i alla sysslor som man lagt åt sidan för en stund. Och härligt att hinna komma ut i friska luften.

Skönt är också att det börjar bli ljust på mornarna igen. Man får så himla mycket mer energi av det, tycker ni inte? Trots att det fortfarande är helt vitt ute så fick jag lite vårkänslor imorse på väg till skolan, det var plusgrader och fåglarna kvittrade – det värmde mitt hjärta! Snart kan man ta fram cykeln igen. Överallt ser jag alla trotjänare som tappert väntar på våren och bar mark så att de kan flyga fram över vägarna igen.

Snart drar flyttlasset vidare från Eksjö och nya äventyr väntar. Tack för den här tiden Eksjö, och tack till alla läsare som följt mina upptäcktsfärder!

 

Annonser

En tanke på “Tillbaka till verkligheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s